May 30, 2024

Oracando in Amsterdam, Nederland | Druk op Gebeurtenis

De Producentenvereniging van de Landbouwcoöperatie van Chania, Griekenland organiseerde op woensdag 29 2024 om 18.30 uur een persevenement in Amsterdam, Nederland, in Restaurant Black Olive (Markenplein 30 A, 1011 MV Amsterdam), in de context van de door de EU gefinancierde programma “Oracando” om informatie te verstrekken en de hoogwaardige Europese sinaasappelen en avocado’s te promoten op de markten van Denemarken en Nederland.
Het evenement was bedoeld om journalisten, gezondheidsexperts, importeurs, bloggers over gezonde voeding en lifestyle en distributeurs te informeren over de superieure kwaliteit en voortreffelijke smaak van Europese sinaasappelen en avocado’s, evenals over de hoge productienormen van de producentenorganisatie.
Aan het begin van het evenement gaf de algemeen directeur van de landbouwcoöperatie van Chania, de heer Sifis Manoledakis, de gasten waardevol inzicht in het proces van het produceren van hoogwaardige Europese avocado’s en sinaasappelen. Daarnaast benadrukte hij de activiteiten van de coöperatie en de specifieke kenmerken van de agrarische productiemethoden, met name op het gebied van traceerbaarheid, authenticiteit, voedingsaspecten, respect voor het milieu en duurzaamheid. De Commercieel Manager van de coöperatie, de heer George Kornarakis, sprak over het handelsnetwerk, de verschillende variëteiten en overdrachtsbehoeften van de producten en de export van de coöperatie. Ook de heer Evavgelos Dairetzis, hoofd van het bureau voor economische en commerciële zaken van de Griekse ambassade in Nederland, woonde het evenement bij en werd geïnformeerd over de komende acties van het programma in Nederland, terwijl hij met de vertegenwoordigers van de indienende organisatie besprak over de behoeften en de potenties van de Nederlandse voedselmarkt op het gebied van import en export. Daarna genoten alle gasten van heerlijke gerechten op basis van de gepromote producten, avocado’s en BOB-sinaasappelen.
Tijdens de finale van het evenement werd een mediakit met monsters van sinaasappelen en avocado’s, een lunchbox met merklogo, een informatieve brochure, een thermosfles met merklogo en een merkschort uitgedeeld aan de aanwezigen van het evenement.
Oracando is een driejarige campagne, gefinancierd door de EU, die tot doel heeft Europese sinaasappelen en avocado’s van topkwaliteit te promoten op de markten van Denemarken en Nederland.
Het hoofddoel van de campagne is het vergroten van het concurrentievermogen en de consumptie van EU-producten. landbouwproducten en om het Europese verse fruit te promoten, namelijk sinaasappelen en avocado’s, die unieke kenmerken hebben op het gebied van kwaliteit, versheid en smaak en worden geproduceerd volgens de strikte Europese normen.
De voorgestelde actie is ingediend door de Producentenvereniging (PA) van de landbouwcoöperatie van Chania, gelegen in het westen van Kreta, Griekenland.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.